Että pitikin kysyä


Mitkä ovat itsenäisyyspäivän hulinoitsijoiden motiivit riehumiselleen?

6.12.2016 klo 07:30

Kuva: Public Domain / Wikipedia.. Suomen lippu.

Kysymys: Mitkä ovat itsenäisyyspäivän hulinoitsijoiden motiivit riehumiselleen?

Virve K., Kajaani

Vastaus:

Haastattelija: Miksi Te riehutte?
Hulinoitsija: Me protestoimme sortavaa järjestelmää ja meitä riistävää nykyhallitusta vastaan!
Haastattelija: Okei, ymmärrän. Entä miksi juuri äsken heitit pyörätelineen tuosta viereisen kaupan ikkunasta läpi, täydensit tekoasi maihinnousukenkien avulla ja viimeistelit sen vielä virtsaamalla sisään? Tuskin kyseisen liikkeen omistaja on juuri sinulle mitään pahaa tehnyt?
Hulinoitsija: Tuo liike edustaa meitä sortavaa raharikkaiden järjestelmää, joka on ensin tuhottava täysin, että meidän edustamamme parempi järjestelmä voi tulla tilalle! Joo, niin se oli!
Haastattelija: Eli kyse ei ole siitä, että itsenäisyyspäivä tarjoaa teille vaan vuosittaisen tekosyyn laittaa paikkoja paskaksi?
Hulinoitsija: Ei missään nimessä! Tässä me kaltoin kohdellut ollaan rakentamassa parempaa maailmaa sortajia vastaan!
Haastattelija: Kiitos haastattelusta.
Hulinoitsija: Joo ole hyvä vaan.

Kuvioon kuuluu, että media kirjoittaa itsenäisyyspäivän väkivallanteoista omien taikalasiensa läpi. Sen sijaan, että loogisesti tuomittaisiin väkivalta kaikissa muodoissaan tekijästä riippumatta, toimitaan seuraavasti:

  • Ensinnäkin tuomitaan jyrkästi äärioikeistoryhmien harjoittama väkivalta sietämättömänä ja vastenmielisenä nationalismina, jolle maassamme ei ole yhtään tilaa ja hallitukselta vaaditaan pikaisia toimenpiteitä, että näiden järjestöjen toiminta saadaan kiellettyä!
  • Toiseksi todetaan vasemmistoradikaalien harjoittaman väkivallan olevan vain oikeutettua ja ymmärrettävää turhautuneiden olosuhteiden uhrien toimintaa, heitä pitää ehdottomasti auttaa ja tukea eikä missään nimessä rangaista. Hehän vain haluavat äänensä kuuluviin.

Tästäkin huolimatta Lisävirta haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää Suomen itsenäisyyspäivää!